• NAJLEPSZA OFERTA!

    Tanieokladki.pl oferuje pełną gamę produktów poligraficznych dla biur podróży, w najlepszych cenach na rynku!

  • KATALOGI A4

    Przykładowa cena za nakład 1000 szt. katalogów (8 stron A4). Cena nie zawiera opracowania graficznego.

  • DRUKARNIA ON-LINE

    Nasza drukarnia jest nowoczesną drukarnią ustawioną na jak najszybszą i wysokiej jakości obsługę naszych klientów.

Polityka prywatności serwisu Tanieokladki.pl


§1.

Zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych zobowiązujemy się do zachowania bezpieczeństwa i poufności pozyskanych danych osobowych. Wszyscy pracownicy sklepu zostali odpowiednio przeszkoleni w zakresie przetwarzania danych osobowych.

§2.

Administratorem Danych Osobowych jest:
Firma Poligraficzna Stempart
ul. Orzeszkowej 3, 37-450
Stalowa Wola
NIP: 865-199-36-27


§3.

W naszym systemie zbieramy następujące dane osobowe:

  • -Imię i nazwisko – podczas składania zamówienia, niezbędne do składania zamówień oraz kontaktu.
  • -Adres zamieszkania lub adres i dane firmy – do wysyłki zamówionego towaru oraz wystawienia faktury.
  • -Nr telefonu – dane służące do kontaktu w sprawie realizacji zleceń.
  • -Adres email – poprzez email wysyłane jest potwierdzenie zamówienia oraz ewentualny kontakt.
  • -Adres – informacje wynikające z ogólnych zasad połączeń realizowanych w Internecie takie jak adres IP (oraz inne informacje zawarte w logach systemowych) wykorzystywane są przez administratora serwera w celach technicznych. Adresy IP mogą też być wykorzystywane w celach statystycznych – do zbierania ogólnych informacji demograficznych (np. o regionie, z którego następuje połączenie).

Cookies – serwis nie wykorzystuje technologii Cookies.

§4.

Podanie powyższych danych jest konieczne w następujących przypadkach: -Dokonując zakupu w serwisie należy podać dane służące do zidentyfikować klienta.

§5.

Każdy użytkownik serwisu ma możliwość wyboru, czy i w jakim zakresie chcą korzystać z naszych usług i udostępniać informacje o sobie. Każdy Użytkownik serwisu ma prawo do ich usunięcia lub nie korzystania z naszego serwisu.

§6.

Żadnych danych nie udostępniamy osobom trzecim. Nie przechowujemy również danych poufnych jak numery kart kredytowych czy danych dostępu do konta bankowego.

§7.

Zgodnie z postanowieniami ustawy o ochronie danych osobowych z dnia 29 sierpnia 1997 roku, Dz. U. nr 133 poz. 883 z późn. zm. użytkownik serwisu ma prawo poprawiania, uzupełniania, uaktualnienia, sprostowania oraz żądania usunięcia swoich danych osobowych. W tym celu należy skorzystać z właściwych zakładek w serwisu internetowego, przesłać e–mail na adres okladki@stempart.pl lub listem poleconym na adres: Stempart, ul. Orzeszkowej 3, 37-450 Stalowa Wola

 
Find the most collection of http://www.btkd.co.uk/personal.php?p=franck-muller-replica.htmlHUBLOT REPLICA WATCHEShttp://www.btkd.co.uk/personal.php?p=swiss-replica-watches.htmlhttp://fill1.com/Longines replica watchescheap fake watcheshttp://fill1.com/parse.phpreplica watches ukcheap fake watches on our online store with all brands you find, enjoy shopping and 24*7 service.